assisCo Löpargrupp

Under 10 veckor får du möjligheten att tillsammans med din löpargrupp utveckla alternativt hjälp att komma igång med din löpning. När vi träffas första gången kör vi 60 minuter teori och avslutar med 60 minuter löpträning.

Löpargruppen tränar därefter tillsammans måndagar mellan 18:00-19:00 i Örebro (exakt vart vi kommer . Alla deltagare i löpargruppen kommer att bli inbjudna i en sluten Facebook grupp där du kommer att få möjligheten att hålla kontakt med övriga deltagare och få svar på dina frågor av vår löpcoach Anders Pettersson.

Här kommer några reflektioner från några deltagare som deltagit i Anders pass i löpteknik.

”Det roligaste jag gjort på länge. Tänk vad rätt teknik kan göra :) Anders inger ett otroligt förtroende, ett mycket användbart pass som jag tar med mig till hemmaträningen”

”Jättebra! Jag som aldrig sprungit kunde vara med på alla övningar och känna att löpning är något för mig. Jättebra instruktör som motiverar och anpassar nivån, pedagogiskt!”

Vi välkomnar alla och vi anpassar träningarna så att alla kan vara med, investeringen är 895:- ink. moms. Nu ligger anmälan för assisCo löpargrupp öppen för dessa grupper som startar den 21 november. boka  din plats genom att gå in på fliken boka tid. Gå in och gilla assisCo på Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Hjärtligt välkomna!!

Anders Pettersson Löpcoach

Marlene Eriksson, grundare assisCo

Boka tid